Йорданка Христова се изповядва в автобиографична трилогия

Пускат билети по 20 лева за пенсионери за големия концерт на певицата на 12 август в Античния театър в Пловдив

Култура
14:51 - 29 Юли 2024
1034
Йорданка Христова се изповядва в автобиографична трилогия

Йорданка Христова е готова с първи том от автобиографичната трилогия "Изповед", посветена на нейния живот, съобщи обичаната певицата. Официалната премиера на автобиографията ще бъде наесен, издават от екипа на Христова.

 На 12 Август в Античния театър в Пловдив ще се състои концерт-спектакълът "Йорданка Христова - Завинаги" - реплика на големия концерт от ноември 2023 в зала 1 на НДК, който ознаменува началото на прощалното турне на певицата.

На сцената ще прозвучат златните хитове на звездата, както и песни от последния албум "Обич разпиляна."

Поради големия интерес към концерта, организаторите от UPI Events пускат специални билети за пенсионери на цени от 20 лева, които могат да бъдат закупени срещу предоставен документ само на физическите каси на Ивентим.

Спектакълът "Йорданка Христова - Завинаги" ще разкаже за музикалния път на певицата, която от 60-те години до днес неизменно остава еталон за глас, артистичност и класа в българската поп музика.

„Всяка среща с моята публика е вълнение и изпитание. Благодаря на съдбата, че съхрани гласа и енергията ми, защото те са важни за един артист, когато е на сцена“, споделя Христова.

На сцената на Античния театър тя ще бъде със своя бенд от доказани музиканти.

Билети за концерта на цена от 20 лв. за пенсионери:

Билетен център Пловдив,  книжарници Orange, бензиностанции OMV, в магазините на "Технополис", станции на БГ пощи, касата на Античен театър, Дом на културата "Борис Христов" и Комплекс С.И.Л.А, НДК.