YouTube въведе такса за по-високо качество на видеата

Новини
17:07 - 12 Юли 2023
2021
YouTube въведе такса за по-високо качество на видеата

YouTube представи нова версия на своя уебсайт, който добави няколко новости в интерфейса на платформата, а също така въведе и една от функциите, които платформата тества през последните месеци, а именно таксата за по-високо качество.

От няколко дни потребителите в САЩ вече получават новата визия на YouTube чрез някои уеб браузъри, а до края на месеца очакваме това да се случи и в други региони.

Освен споменатата вече такса, която позволява гледането на 1080P видеа с 60 кадъра в секунда, платформата може да се похвали и с още няколко промени, които не са толкова големи, но внасят малко свежест във вече по-остарелия интерфейс. Една от тях са новите бутони за превъртане на видеата, които вече са с означение за 10 секунди и нов дизайн.

Минимални промени има и по другите бутони, които също са получили удебелени означения и променен шрифт. Остава да видим дали натискът на потребителите ще е достатъчен, за да накара YouTube да промени своите условия и да върне обратното по-високото качество за стандартните потребители.