ЮКИ, ПОКАЖИ Я/ГО! Юксел Кадриев крие гадже в Гърция

На някогашния тв секссимвол хич не му върви на интимния фронт

Шоу
11:53 - 17 Юли 2024
2835
ЮКИ, ПОКАЖИ Я/ГО! Юксел Кадриев крие гадже в Гърция

Юксел Кадриев прекарва всяка свободна минута в Солун и това май хич не е случайно, а е по интимни причини. Водещият на новините по Би Ти Ви дори научи гръцки и вече подписва публикациите си в социалните мрежи на гръцки език.

В хюзрума на телевизията шушукат, че най-накрая Кадриев е срещнал истинската си любов в южната ни съседка. Или може би се е събрал със старата си любов – гъркинята Мария?

Преди да се освини, Юки беше истински секс символ. Истината обаче е, че никак не му върви в любовта. След скандалния развод с оперната певица Бонка Георгиева-Ласло, той премина през няколко любовни афери. Голямата звезда на Би Ти Ви, който е на 51 години, се влюби пламенно в красивата варненка Диди Янкова. Знойната блондинка бе собственичка на империя от шест фирми, повечето от които развиваха дейност в сферата на козметичните услуги и красотата. Янкова успешно управляваше елитния център за красота в морската столица. Макар че Юксел беше с цели седем години по-млад от Диди, разликата във възрастта изобщо не го притесняваше. Янкова бе поддържана жена и никой не ѝ даваше повече от 40 години. Любовта им приключи трагично, когато рак на дебелото черво погуби бизнес дамата. Дълго време след кончинатаѝ Кадриев не искаше и да чуе за друга жена.

Едно време телевизионният секссимвол живееше с Евгени Минчев

Докато не срещна гъркинята Мария. В продължение на година и половина водещият имаше тайна връзка със сексапилната Мария и всяка седмица пътуваше до Солун, където живееше неговата изгора. Заради засилените мерки за безопасност по време на пандемията от Ковид-19 всеки път влюбеният Юксел правеше задължителния за влизане в Гърция PCR тест. Колегите на телевизионната звезда разказват, че той бил готов на всичко, за да бъде близо до Мария. Макар че е на солидна възраст, разведеният Юксел беше хлътнал до уши по красавицата. Разстоянието между София и Солун обаче се оказало препъникамък за връзката им и те се разделили.

В последните месеци обаче Юксел отново изглежда по-щастлив от всякога и пътуванията му до Солун зачестиха, което кара мнозина да мислят, че Мария и Кадриев отново са се събрали. Водещият често е забелязван да се разхожда по красивите солунски улици, наслаждавайки се на морския бриз и уюта на гръцките таверни. Напоследък пуска и доста снимки оттам, но не показва с кого е. Негови приятели разказват, че той изглежда по-спокоен и доволен от всякога, което подсилва слуховете за възобновената му любов с Мария.

Дали Юксел Кадриев най-накрая е открил истинското щастие в Солун, остава да видим. А пък може да е открил любовта и в собствения си пол. Както е известно, за журналиста, който е бивш съквартирант на Евгени Минчев, отдавна се въртят и подобни слухове.