Юлиан Вергов – враг №1 на Луна

През ключалката
20:30 - 17 Март 2020
11458
Юлиан Вергов – враг №1 на Луна

Юлиан Вергов се превърна изненадващо във враг № 1 на устатата фолк певица Луна. Покрай участието им в шоуто „Като две капки вода“ между двамата избухна люта война, в която актьорът запази самообладание, а чалгаджийката изпусна нервите си и направо прокле популярния артист, узна Lupa.bg.

Повод за словесната престрелка най-вече от страна на изпълнителката на фолк хита „Луна-президент“ стана фактът, че тя не прие ниската оценка на журиращия Вергов по повод нейното превъплъщение в образа на легендарния Емил Димитров в понеделник вечерта и изпя „Ако си дал“.

На фона на язвителните коментари на Луна по адрес на звездата от „Окраднат живот“ дългогодишната война между нея и друг член на журито Фънки още от времето, когато двамата участваха в „Биг Брадър“ направо избледня. А след понеделник вечерта вече стана ясно, че чалгаджийката с президентски мераци оттук насетне ще намира всякакъв повод да „клъвне“ Юлиан Вергов.

"Това за мен беше образът на една песен на Емил Димитров - Арлекино. Нямаше нищо от него в твоето изпълнение. Добрият артист кара хората да плачат, а не той да плаче", изказа мнението си актьорът, след като първоначално мълча минута преди да даде оценката си, гледайки Луна право в очите. Останалите двама членове на журито - Хилда Казасян и Фънки бяха на същото мнение, макар че се изказаха малко по-меко.

Луна в образа на Емил Димитров не получи високата оценка на журито и на публиката

Отколешният й враг Фънки изненадващо я поощри с думите: "Чест ти прави, че си вложила толкова много труд. Обаче женската емоция надделя при теб. Неговата елегантност липсваше." Преди изпълнението си изпълнителката на "Тук-там" разказа защо е толкова емоционално свързана с творчеството на изпълнителя на "Моя страна". "Не съм споделяла досега, но имах приятелство с Емил Димитров. Последният ми разговор с него беше в 5 сутринта. Звънна ми и чух неповторимия му глас, който ми каза: "Извинявай, че те събуждам, но искам да ти кажа колко много те обичам!" Това беше последният ми разговор с него. След време разбрах, че той просто се е сбогувал с мен", разказа Луна. 

Думите на Вергов към Луна, която очевидно се бе вживяла много в образа на Емил Димитров, когото познавала лично, жегнаха до краен предел певицата. Въпреки сценичната маска и грима се видя, че тя е бясна и не може да приеме спокойно искреното, макар и отрицателно мнение на известния актьор. Тя не успя да му отговори веднага, тъй като водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека не й дадоха думата.

Тя нанесе словесния си удар малко по-късно - когато трябваше да даде своите 5 точки за някой от останалите участници. "Моите пет точки отиват днес при най-великия актьор тук тази вечер. Не си ти, Рачков, а един твой колега, който никога не е получавал награда - г-н Вергов. Той имаше велико изказване, няма как да го забравя. Като един истински Арлекин, толкова ме вдъхнови, че моята проява на актьор е в цялата си същност", процеди през зъби фолк фурията. Луна всъщност не е права, тъй като Юлиан Вергов има награда "Икар" за поддържаща мъжка роля в спектакъла "Солунските съзаклятници". Освен това куп постановки с негово участие имат многобройни награди за най-добри представления.


Юлиан Вергов не се поддаде на язвителните думи на Луна и запази спокойствие

Изненадващо обаче самият Вергов не отвърна на язвителните коментари на дамата с президентски амбиции и запази хладнокръвие, усмихвайки се студено. Спокойствието на екранния доцент Виктор Банков като че ли повече вбеси Луна и тя нанесе втори удар. В края на предаването, когато трябваше да натисне бутона за избор на следващия й образ певицата гръмко заяви: "Да дадеме 20 секунди слава на актьорите без награди. Много ви моля, нека да го поканиме! Президентката кани един път!". 

Lupa.bg научи, че бурното недоволство на Луна по адрес на Вергов е продължило и след края на живото предаване в понеделник вечерта. Шуменката продължавала да недоволства и се заканвала да постави на място актьора, позволил си да се подиграва на таланта й и да недооцени емоционалното й изпълнение. Така че зрителите може да очакват панаирът на Луна да продължи и следващия път.