Юлиан Вергов нехае за Диана Димитрова (папарашки снимки)

Актьорът, обявен за насилник, се разхожда в оранжево в центъра на София

Топ
21:31 - 12 Декември 2022
44493
Юлиан Вергов нехае за Диана Димитрова (папарашки снимки)

Юлиан Вергов очевидно не е особено притеснен от развихрилия се скандал с актрисата Диана Димитрова. Вече втора седмица звездата не е проронил и дума, след като колежката му обвини "едно лице", че я е пребил жестоко през далечната 2017 г. по време на снимки.

Димитрова не назова името му директно, но даде няколко жокера, които помогнаха на публиката да се убеди, че визира именно него. Междувременно публикация в таблоида "Уикенд", преписана от всички други медии, директно го разобличи като човека, вдигнал ръка срещу колежката си, с която преди това е имал краткотрайна интимна връзка. Прокуратурата вече започна разследване по случая.

В неделя Юлиан Вергов бе заснет за първи път от папараци след избухването на скандала. Актьорът бе щракнат в центъра на София от фоторепортер на таблоида "България днес". Вергов бе топло облечен с оранжево пухено яке, а на гърба си имаше огромна раница. Той си бе сложил и оранжеви слънчеви очила, които обаче са диоптрични и му помагат да виждат по-добре. Юлиан беше видимо спокоен и ровичкаше в мобилния си телефон. Той категорично отказва да коментира какво и да било, свързано с обвиненията на Димитрова.