Юлиан Вергов внезапно влезе в болница

"Малко ремонт", загадъчно написа актьорът и изплаши приятели и фенове

Общество
13:27 - 10 Октомври 2022
35819
Юлиан Вергов внезапно влезе в болница

Актьорът Юлиан Вергов стресна колеги, приятели и почитателите си със снимка, на която се вижда, че той е на легло в болница. От кадъра ясно се вижда, че на ръката му има апарат за мерене на кръвно налягане.

"Малко ремонт", написа звездата на Народния театър в официалния си профил в социалните мрежи. За по-малко от час 52-годишният Юлиан получи стотици пожелания за бързо оздравяване.

"Неприятно ми е като видя така любими актьори, но все пак и вие сте хора.  Дано ''майсторите'' са добри и ''ремонта'' мине бързо", написа фенка на актьора.

"Нека е бързо и да не боли", пожела на колегата си и Орлин Павлов.

"Е, хубава работа! Бързо за се оправяш, Юли, че толкова хора те чакат! Да минава и да се забравя!", пишат на Вергов във фейсбук.

"Господин Вергов, желая ви бързо възстановяване след краткия ремонт! Бъдете благословен със здраве, лично щастие и творчески успехи!

Живи хора сме, налага се понякога и нас да ремонтират, важното е да не се налага често да ни ремонтират. Скорошно оздравяване, и скок пред публиката и зрителите, които ви очакваме с нетърпение!

Бързо възстановяване, защото още много работа и радости ви чакат", пишат на актьора приятели и фенове.

Засега Вергов не съобщава каква точно е причината за здравословното му състояние и дали му предстои някаква операция. Колеги предполагат, че актьорът е преуморен от интензивни репетиции и снимки през последните седмици.