Юлия издъхна след секс с бивш полицай (ВИДЕО)

През ключалката
15:00 - 01 Август 2021
34610
Юлия издъхна след секс с бивш полицай (ВИДЕО)

Когато 21-годишната Юлия Еремкина била откарана в една от болниците в Саранск, Русия, тя дори не можела да ходи, информират руските медии.

Установено било, че момичето има сериозни наранявания, които поразили лекарите: разкъсан ректум, разкъсано влагалище и травма на корема. За съжаление лекарите не успели да спасят пациентката - тя умира по време на операцията.

В навечерието на смъртта си момичето прекарва времето си в компанията на бившия полицай, 36-годишния Григорий, от чийто апартамент е хоспитализирана. На записите от охранителните камери се вижда как Юлия, облечена в бански костюм, влиза във входа заедно със своя придружител, а два дни по-късно е изнесена на носилка. Според мъжа, двамата само са правили секс по взаимно съгласие.

Сега на служителите на реда им предстои да изяснят подробностите за случилото се. Образувано е наказателно дело за "Причиняване на смърт по непредпазливост", назначени са съдебномедицински експертизи.

Според някои данни Григорий доскоро е работил като служител на полицията и е бил женен. Със съпругата му обаче се разделят, когато тя е диагностицирана с рак.

След това свекървата дошла при мъжа, за да вземе вещите на дъщеря си. Избухва спор и полицаят удря жената. След този случай полицаят е пуснат в отпуск с последващо уволняване.