Юпитер става ретрограден, какво да правим?

Астрология
18:05 - 18 Юни 2021
8682
Юпитер става ретрограден, какво да правим?

На 20-ти юни настъпва периодът на ретрограден Юпитер, който ще продължи до 17-ти октомври.

Когато прекалено снизходителният, интелигентен и щедър Юпитер (понякога наричан „Великият благодетел“) стане ретрограден, ние сме призовани да размислим върху областите от нашия живот, където се случва значимо развитие, за да можем да оценим значимостта на преживяванията.

Този път ретроградният Юпитер се придвижва през знаците Риби и Водолей, връщайки ни към уроците, които сме научили през пролетта. Разберете как трябва да се пренастроите, за да преминете към вашата най-добра фаза от живота.

Когато Юпитер е ретрограден ние подлагаме на проверка нашия житейски път и вярата която носим в сърцето си. Акцентът тук е към вътрешното израстване. Период на свързване с духовните ни ценности, от което разбираме какво ни е необходимо, за да бъдем успешни. Преоценка и размишления за морала, собствените истини и възгледи.

Юпитер е голямата прегръдка, която те кара да се чувстваш жив, щастлив и абсолютно уверен в себе си. Той е основната съставка на онези моменти, в които нямаш нужда от нищо и никой. Когато осъзнаеш собствената си стойност и започнеш да цениш всичко в себе си.

Ретроградният Юпитер е подходящ за възстановяване на права върху собственост или препродажба на големи недвижими обекти. Като цяло, когато Юпитер става ретрограден, времето благоприятства възстановяването на някакъв проект или отношения, свързани със сферите на влияние на Юпитер. Ще е добре да се върнем към тях и да възстановим това, което е било изгубено в миналото.

Периодът на ретрограден Юпитер отлично подхожда за начало на хуманитарни, образователни и културни проекти, за събиране на средства за благотворителност.

В личен план времето е подходящо завършване на прекъснато образование, начало на пътуване, което сте отложили и пътешестване с духовни, образователни или културни цели.