Ювентус се включи в битката за Ромелу Лукаку

Старата госпожа отмъква нападателя под носа на Интер

Спорт
21:50 - 06 Юли 2019
2993
Ювентус се включи в битката за Ромелу Лукаку

Цяло лято Интер се опитва да привлече Ромелу Лукаку, но преговорите с Манчестър Юнайтед попаднаха в задънена улица. От това може да се възползва Ювентус. Според Sky Sport Italia "бианконерите" се включват в битката за пописа на белгийския национал.

Проблемът на Интер е, че на този етап няма необходимите 80 млн. евро, колкото иска Юнайтед за Лукаку. За да изпълни желанието на Антонио Конте и да купи тарана, миланският гранд първо трябва да продаде Мауро Икарди. Досега Интер предложи да да вземе белгиеца под наем за две години срещу 10 млн. евро, с опция след това да го откупи за 60 млн.

Възможно е Ювентус просто да опитва да притисне Интер, за да се сдобие с Икарди. Аржентинецът е категоричен, че в Италия би преминал само в редиците на "Старата госпожа" и не гледа сериозно на офертите на Рома и Наполи.

Калчомеркато предлага друга версия. Популярният сайт твърди, че и Наполи иска да вземе Лукаку. Неаполитанци търсят централен нападател и при положение, че Икарди изглежда непостижима цел, вариантът с оферта за Лукаку е съвсем реален.