ЗА ЧЕСТТА НА ПАГОНА: Ченгета правят възстановка на кърски SEX (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Тайландската полиция издирва мъж и жена, които се онождат на публични места

Свят
15:06 - 21 Януари 2020
7908
ЗА ЧЕСТТА НА ПАГОНА: Ченгета правят възстановка на кърски SEX (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Полицаи в Тайланд бяха натоварени с необходимата в името на криминално-процесуалните процедури, но унизителна задача да пресъздадат секс сцена на публично място, пише Ladbible. Двамата служители показали особено усърдие при разследването на случай с публикувано в интернет секс видео, но шегаджия им направил снимка, докато минавал наблизо.

Кадри от реалния инцидент се появиха през уикенда, показвайки голи мъж и жена в сюблимна поза близо до тенис корта в престижен университет в Банкок. Същите, за които се предполага, че са западни граждани, били заснети близо до магистрала, както и да се събличат в асансьора и по коридорите на жилищен блок.

Оригиналното клипче на наглите туристи

Местни хора се оплакали на властите от неприличните сцени и от полицията предприели издирване, тъй като действията им погазвали местните закони. „Нашето разследване установи, че престъпниците са заснели няколко секс сцени на открито и са ги публикували във видео уеб сайт за възрастни срещу пари”, заявиха от полицията в Банкок.

Подобни видеа според властите, могат да бъдат гледани онлайн на цена от 5 до 15 щатски долара. Според законите в Тайланд хора, които показват „публично непристойни действия” подлежат на максимална глоба от 165 долара.

Какво е накарало двамата полицаи да се "хванат за палмата" остава неясно, но от Ladbible предполагат, че в случая не е имало как по-образно да демонстрират нарушението на неизвестните извършители.