За ЧРД: Областният управител на Пловдив се сдоби с гранатомет

ВМЗ-Сопот подари на Дани Каназирева РПГ-7

Общество
21:50 - 16 Януари 2020
4825
За ЧРД: Областният управител на Пловдив се сдоби с гранатомет

Противотанков гранатомет РПГ-7 получи за рождения си ден областната управителка на Пловдив Дани Каназирева. Самата тя се похвали в социалната мрежа с подаръка, поднесен й от ВМЗ-Сопот и дори се снима с него.


"Въоръжиха ме", написа рожденичката и с усмивка позира пред гранатомета. Разбира се, гранатометът не е боен, а е нагледна мостра на производствените мощности на оръжейната фирма. Каназирева, която по образование е юрист, възнамерява да запази като реликва бойния снаряд, който бил ръчно изработен.


Цял ден Каназирева приемала честитки и поздравления от колеги и приятели. Кабинетът й буквално бил отрупан с цветя и стилни подаръци от подчинените. Първи я поздравили заместниците й Евелина Апостолова и Димитър Керин.

Да честитят на рожденичката, през Областна администрация минаха кметът на Пловдив Здравко Димитров, нейните съпартийци от „Съюз за Пловдив, както и общински съветници от различни политически сили, с които в миналия мандат Дани Каназирева заедно взимаше важните решения за града.


Преди години царската депутатка Нонка Матова пък получи трактор от завода край Карлово за това, че се застъпила за изпадналото тогава предприятия, припомниха паметливи.