За да стане копие на Барби: Алисия е с рекорден брой операции

Блондинката е похарчила 116 бона за корекции

Нещо за четене
15:00 - 22 Август 2023
4392
За да стане копие на Барби: Алисия е с рекорден брой операции

„Гледайте какво маце съм, а бях такава смотла! Разликата от едното до другото е само 116 бона. Най-добре похарчените 116 хиляди евро“. До тази житейска истина достига 31-годишната шведска еротична моделка Алисия Амира, която има амбициозната цел да стане най-реалистично изглеждащата кукла човек. Затова тя се прави да изглежда изкуствена и държи това да се забелязва даже и от космоса. Живото Барби напуска работа, за да се отдаде на операциите и собствената си реклама.

„Не мисля, че някога ще спра да си правя операции. Те са голяма част от мен“, споделя Алисия, която вече е загубила бройката на всички пластични интервенции, които претърпява. Тя си прекроява гърдите, очите, бузите, устните и дори челото.

Шведското блонди е категорично, че хората трябва да се променят, за да стават по-добри – като тя самата по нейни думи е страхотен пример. Затова и отдавна е махнала от интернет всички свои снимки от миналото, които й напомнят каква „смотла“ е била. Все пак, за да докаже, че е хубаво човек да се променя, решава да сподели една снимка с предишното й аз, пише "България Днес".

„Вярвам, че ролята на жената е да задоволява мъжа и да бъде възможно най-добрата съпруга трофей. Обичам да му готвя, да чистя къщата и да му напомням да поправи колата и да окоси ливадата“, разкрива още житейското си верую еротичната Алисия.