За кого и как гласува Лили Иванова? (СНИМКИ)

Естрадната прима не изневери на традицията си да пусне бюлетина в късния следобед

Нещо за четене
18:17 - 09 Юни 2024
6556
За кого и как гласува Лили Иванова? (СНИМКИ)

Лили Иванова не изневери на традицията си да гласува привечер. Както е известно, когато няма репетиции естрадната прима не става от сън преди обяд и независимо дали изборите са през лятото, през есента или зимата тя твърдо спазва своя час и отива да пусне бюлетина чак в късния следобед.

Лили Иванова винаги е гласувала и смята, че това е неин граждански дълг. Облечена в черен клин с черна блуза и с дълго бяло сако естрадната прима към 17,30 часа тя гласува и за Народно събрание, и за Европейски парламент. Певицата предпочете да пусне хартиени бюлетини в двете урни.

Лили Иванова гласува в Националното музикално училище в София и винаги след това публикува снимки в личния си профил в социалните мрежи. Тя не пропуска да благодари на членовете на секционната избирателна комисия, които винаги я посрещат с цветя. Този път от СИК подариха на естрадната легенда бяла роза, която напълно бе в тон с бялата й одежда.

"Интересно защо на политиците не подаряват цветя? А на Лили на всички избори членовете на избирателната секция винаги подаряват цветя и се снимат за скъп спомен. Няма ли един политик, годен за снимка!? Някой от друга държава не би повярвал, че една крехка Лили е по - важна за нас, българите от 240 депутати", коментира избирател във фейсбук под снимките на примата от днешния изборен ден.

Лили Иванова публично не е коментирала политическите си пристрастия, но според запознати тя симпатизира на ГЕРБ и гласува за тази формация.

Бойко Борисов уважи концерта на Лили Иванова в Стара Загора през есента на 2022 г.


Неслучайно лидерът на партията Бойко Борисов не пропуска да изпрати цветя, подаръци и поздравителни картички за всички лични празници на примата. Всъщност Лили е особено близка с бившия здравен министър и кандидат-депутат от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов. Двамата са много близки приятели от повече от 15 години. Проф. Ангелов мното пъти е помагал на певицата като лекар и е от нейния най-близък приятелски кръг.

Лили Иванова и проф. Костадин Ангелов, който сега е политик от ГЕРБ, са близки приятели от 15 години

Професорът не пропуска концерт на примата в София, а Бойко Борисов преди време също уважи изява на певицата в Стара Загора и се щракна с нея, като й подари голям букет с цветя, а тя му благодари за уважението.