За кой ли път: Прокурорският син отново влезе в ареста

Обвинението е, че се е заканвал на бившата си приятелка Боряна Рангелова

Крими
21:04 - 27 Октомври 2023
5391
За кой ли път: Прокурорският син отново влезе в ареста

Васил Михайлов отново влиза в ареста. Този път по обвинение, че се е заканвал на бившата си приятелка Боряна Рангелова. Решението е на Дупнишкия районен съд. 19-годишният младеж, станал известен като прокурорския син, прекара извън килията само три месеца. Той беше пуснат под домашен арест през юли. Васил е син на пернишкия прокурор Бисер Михайлов.

20-годишната Боряна се оплака от него в средата на септември. И така Васил се сдоби с четвърто дело, а на момичето беше сложена полицейска охрана.  

Историята става още по-заплетена, защото в хода на разследването криминалистите събрали информация, че Боряна вземала забранени субстанции. Това пък било причината Васил да нападне със сила Никалъс Петров, който ѝ ги продавал. Никалъс е един от свидетелите по голямото дело срещу прокурорския син, което се гледа в Софийския районен съд. По него той е обвинен за няколко побоя и закани. Тепърва ще се доказва всичко в съдебна фаза. 

Решението на дупнишкия съд не е окончателно. Предстои делото да се гледа в Окръжен съд-Кюстендил. Делата срещу младежа не са в родния му Перник, защото всички магистрати си правят отводи, тъй като са колеги с баща му.