За Коледа! Силикон на промоция!

Сайтове предлагат нови гърди за под 5 бона

Новини
22:45 - 21 Декември 2019
4422
За Коледа! Силикон на промоция!

"Изваяни форми за Вашите гърди само за 4999 лв.!", "Уголемяване на бюст с имплант + БОНУС по избор + БЕЗПЛАТЕН преглед на цени от 4990 лв", гласят най-горещите промоции на реклами в мрежата, видя Lupa.bg.

В рекламата е споменато, че времетраенето на операцията е около 2 часа, болничния престой 1 ден, а възстановителния период е индивидуален, като обикновено отнема около седмица.

Не са малко жените, които се изкушават от подобни реклами и понякога правя компромис с цената, за сметка на здравето си. В последните десет години има сериозен ръст в предлагането на естетични и разкрасителни процедури. Във всеки град можете да си сложите ботокс или хиалуронова киселина в устните, но понякога качеството е съмнително.

Все повече жени теглят кредит за силикон в гърдите. Едни от най-известните гърди на лизинг са на Мис България 1999 Виолета Здравкова, която не веднъж е разказвала в публичното пространство как е инвестирала в силиконови импланти чрез кредит от банка.

"Проблемът с размера на гърдите може да бъде отстранен за часове. Жените захвърлят завинаги сутиените с подплънки и се радват на чисто нов бюст, скулптуриран с помощта на силиконови импланти в желаната форма и размер.  Правим Ви прави това невероятно предложение, за да се чувствате неустоими, красиви и желани!", пише в рекламата.