ЗА СЕФТЕ: Бритни показа децата

През ключалката
19:40 - 02 Март 2021
2732
ЗА СЕФТЕ: Бритни показа децата

Поп звездата Бритни Спиърс показа за първи път от години децата си. Изпълнителката на Criminal се щракна заедно със синовете си – 16-годишният Шон и 15-годишният Джейдън, а в социалните мрежи за първи път се представи като „готината майка“.

„Времето наистина лети... Момчетата ми са толкова големи сега. Знам, че е трудно за всяка майка – особено за майка на момчета, да види колко бързо растат“, пише Спиърс. Певицата обяснява, че скоро не е публикувала снимки на Шон и Джейдън, тъй като двамата са достигнали до възрастта, в която искат да изразят собствената си идентичност.

„Но се постарах много за обработката на тази снимка и познайте какво – те най-накрая ми позволяват да я публикувам!!! Сега не се чувствам изоставена и ще празнувам... О, мамка му – готините майки не правят така... Добре, ще почета книжа вместо това“, закачливо още сподели Бритни.

Припомняме, че двете й деца са плод на любовта й с бившия й съпруг Кевин Федерлайн. Въпреки че след развода им през 2007 г. двамата родители си стискат ръцете за съвместно попечителство, в което всеки има еднакви права върху децата, то година по-късно това се променя. Така, и към момента времето им с момчетата е разделено 70/30 в полза на Федерлайн.