ЗА ВАС, ГЕРОНТОФИЛИ: Марта Вачкова и Катето Евро голи на морето

Общество
15:55 - 13 Юли 2021
18332
ЗА ВАС, ГЕРОНТОФИЛИ: Марта Вачкова и Катето Евро голи на морето

Две от най-заклетите нудистки на българския шоубизнес -  Марта Вачкова и Катерина Евро, решиха да споделят с последователите си как се разхлаждат в жегите без да се занимават с излишно облекло. Сашо Кадиев, изявестен с инфантилните си изцепки, изтипоса двете достолепни дами в социалните мрежи за радост на геронтофилите.

Макар и дибидюс голички, актрисите са проявили известно чувство за мярка. Катето Евро е използвала пояс и любимия си Джак Ръсел Лола, за да се прикрие, а пък Марта Вачкова е заложила на снимка, която показва тялото ѝ до гърдите. Очевидно и двете не носят бански и предпочитат да се пекат голи на слънце.

Вачкова отдавна е демонстрирала предпочитанията си към нудистските плажове и по всичко личи, че обича да натрупва равномерно тен. Явно двете актриси в момента са заедно във Варна, където са отседнали в частен имот и вместо морето, използват басейна, за да се разхлаждат и да почерняват без разлика от бански.

До днес нуди снимки на доста по-пълната от сега Марта на папараците на в. "Всеки ден" си остават едно от най-големите попадения в родната актова фотография. Припомняме ви ги тук: