Забъркаха Миро в гей скандал

Нещо за четене
15:29 - 29 Октомври 2020
3057
Забъркаха Миро в гей скандал

Певецът Миро от несъществуващия дует "Каризма" бе забъркан в гей снакдал с китариста си Момчил. Миро Каризмата, който започна да се изказва и по икономически въпроси и сравни правителството на Бойко Борисов с Чичо Скруч, отново е влюбен, а обект на интимния му копнеж е мъж.

Това е младият китарист Момчил Косев от групата SoulBmoll. Двамата са почти неразделни по време на различни участия, а около тях усилено се говори, че между Перхидрола Миро, какъвто прякор му лепнаха преди години, и младия хубавец Момчил има любовна тръпка.

Именно Момчил е и една от причините от формацията на хлътналия до ушите под негов контрол Миро да си тръгне певицата Мелинда. Тя не само забелязвала какво се случва между двамата, но и установила, че хонорарите й са значително по-малки от тези, които Миро определя на любимия си. Възмутена и омерзена дамата напуснала формацията на добричлията.

Не е тайна, че преди години Каризмата опитал да прелъсти фитнес инструктор именно с пари, което разбуни светските среди. Изтъкнати музиканти посочват любовната двойка като виновна за скандала, макар Миро да се опитва да замаже ориентацията си с това, че има жена до себе си. Приближените му обаче подозират, че той я използва просто като параван за същинските му сексуални мераци.

В разгара на лятото габровецът Косев също сключи брак с приятелката си Стефания Симеонова, но това едва ли е пречка за  отношенията му с Миро.