Забежка в Lupa.bg: Рачков се припича със силиконката в Гърция (ГОРЕЩА ГАЛЕРИЯ)

Личности
21:55 - 04 Септември 2020
14478
Забежка в Lupa.bg: Рачков се припича със силиконката в Гърция (ГОРЕЩА ГАЛЕРИЯ)

Димитър Рачков забягна с тунингованата си любовница Анита Димитрова на секс ваканция в Гърция. Дребничкият актьор и цицорестата плеймейтка са засечени в екзотичния курорт Певкохори на третия ръкав на Халкидическия полуостров. Старинното селце, опасано от маслинови и портокалови горички е идеално за бягство от цивилизацията, издаде читател на Lupa.bg, спипал ВИП двойката.

Двамата са се отдали на цуни-гуни по плажовете, далеч от тълпите. Вечер пък прескачат до съседното с. Ханиоти на първия ръкав на Халкидическия поуостров - Касандра, откъдето тръгват поклонници към манастирите на Света гора. Jwu има едно ресторантче, чиято слава отдавна е прехвърлила полуострова. За „Критикос“ познавачите казват, че тук можете да изядете най-вкусната рибена чорба от синегрида в Средиземноморието.

Очевидецът обясни пред Lupa.bg, че елитната кръчма е любима на всички ВИП нашенци, като се почне от сенчести и полусенчести босове, мине се през партийци от цялата политическа метастаза, и се стигне до редови мутри с харизма на чугунен радиатор.

Последно за секс бомбата Аните са чу, че била дълбоко огорчена от подмятанията, че е с комика заради парите му. Плеймейтката уж монетизирала връзката си с Митко Рачков, тъй като той изобщо не жалел средства за нея.

„Подобни приказки много ме огорчават. Обичам Митко искрено от първия момент. Не съм с него за пари. Аз не съм такова момиче, въпреки че за плеймейтките се говорят какви ли не работи. Едни от най-богатите мъже в България са искали да са с мен, така че, ако целта ми е била да съм с милионер, досега да съм я постигнала”, ожалила се изкусителната блондинка, участничка в конкурса "Мис Плеймейт 2017", предаде „Уикенд”.