Забравете Лена - Промяната има нов секссимвол!

Майката на три деца Йорданка Костадинова е двойничка на Нелина

Шоу
16:33 - 14 Юли 2022
15143
Забравете Лена - Промяната има нов секссимвол!

Йорданка Костадинова от "Продължаваме промяната" е актуалният секссимвол не само на партията на Кирил Петков и Асен Василев, но и на родния парламент. Вчера депутатката обра точките в залата, където се появи с бяла шифонена блуза с прозрачен гръб.

43-годишната дама по всеобщо мнение слага в джоба си далеч по-млади от нея актуални звезди на политическия небосклон, начело с Лена Бориславова. "Въобще не може да става дума за сравнение, вижте каква елегентност излъчва, истинска дама. Няма и помен от провинциалните прасци на Лена, както казва Любен Дилов", заяви депутат от опозицията, пожелал анонимност.

Мнозина пък не пропускат да отбележат поразителната прилика на Йорданка с иконата от зората на попфолка Нелина, изпълнителката на вечния хит "Бял мерцедес".

Костадинова бе съчетала блузката с панталон в модерния за сезона зелен цвят. Целият й тоалет пък се допълваше от черна кожена маркова чанта на италианския моден бранд Москино.

Йорданка е майка на 3 деца, специалист е по фармация и здравен мениджмънт със сериозен бизнес в Добричка и Варненска област.

Снимка: Николай Литов, 24 часа