Забравете Моника Люински! Снимаха гей секс в Сената (18+)

Уволниха светкавично развратен помощник на сенатор, похвалил се в Инстаграм как е поел „дебела немска наденица“ в Залата за изслушвания на Капитолия

Ексклузивно
22:00 - 17 Декември 2023
26120
Забравете Моника Люински! Снимаха гей секс в Сената (18+)

Изтекъл секс запис показва как обладават помощник на американски сенатор в Залата за изслушвания на Сената.

Неидентифициран първоначално служител на сенатор е заснет, докато прави секс в офис сградата Hart Senate Office Building Room 216 на Капитолийския хълм, а изтеклото видео много бързо си проправи път до десния сайт Daily Caller.

Във видеото двама мъже участват в сексуален акт в стая, която е известна като домакин на изслушвания на съдебната комисия на Сената. Един от мъжете е гол и прегърбен над подиума, зад който обикновено седят сенаторите, когато извършват официални дела и разпитват свидетели. Клипът, записан от гледна точка на другия участник, включва кратко изобразяване на печата на Сената на стената.

Само за часове палавият сенаторски помощник беше идентифициран от медиите, някои представители на консерваторите го назоваха по име и дори посочиха сенатора от Демократическата партия, за когото младият сътрудник работи.

От DailyCaller не само са установили в коя точно стая в Сената (горната камара на Конгреса на САЩ - б.р.) се разиграва оргията, но и са разкрили, че изтеклото видео е споделено първоначално в частна група за гей мъже в политиката.

„Ако не греша, смятам, че

това е първият път, когато гей порнография с участието на служител на американски сенатор е заснета на Капитолийския хълм,

така че е хубаво да се види как гейовете правят малко история във Вашингтон.“, коментират в американските медии.

„Прее*аният“ (читателите ще ни простят тази игра на думи - б.р.) сътрудник е 24-годишният Айдън Маезе-Черопски и е служител на сенатор Бен Кардин от Мериленд в продължение на две години. Източници разкриват, че той е споделил своя секс запис в групово съобщение до свои приятели в акаунта си в Инстаграм, който е управлявал, под името „aidansanto“ (акаунтът вече е премахнат). Преди да изпрати видеото, Маезе-Черопски публикува изображението по-долу в своите истории в Instagram,

хвалейки се как е бил обладан от надарен германец

в същата стая, където се проведе изслушването за потвърждение на съдията от Върховния съд Соня Сотомайор:

Маезе-Черопски е добавил текст върху изображението си от Стаята за изслушване на Сената Hart 216 и той гласи: 

„В същата тази стая Соня Сотомайор имаше изслушване за потвърждение. Джеймс Коми* свидетелства за руската намеса в изборите през 2016 г.

Айдън пое дебела немска наденица със сос Jager на финала.“

Когато новината за секс приключението на Капитолийския хълм започна да се разпространява бясно, Маезе-Черопски публикува в LinkedIn съобщение, с което опитва да отрече, че е във видеото: „Това беше труден момент за мен, тъй като бях атакуван за това кого обичам… Въпреки че някои от действията ми в миналото са показали лоша преценка, аз обичам работата си и никога не бих пренебрегнал работното си място“.

Последната част от публикацията му не е свързана със секс записа, а се отнася до отделно обвинение, че Майзе-Черопски наскоро се е приближил до Макс Милър и е извикал „Освободете Палестина“.

В допълнение към Instagram, американски медии са намерили алтернативния публичен Twitter акаунт на Маезе-Черопски (@andredc9999), който също вече е офлайн, но няколко от неговите туитове и снимки са кеширани. Ето един от тях отпреди три месеца, който той е озаглавил „Честит декаданс!“:

На друго изображение от септември Маезе-Черопски пише:

„Кой иска да глазира тортата ми за рождения ми ден?“:

Повече от ясно е каква глазура се очаква.

Някои от неговите изображения не съдържат текст, като това по-долу, на което Маезе-Черопски може да бъде видян да позира гол в река:

В някои от неговите туитове снимките вече не са налични, но текстът е останал. В туита по-долу Черопски пише: „Мислех си, че Twitter може да оцени тези снимки, които @realdaddydick направи, след като ме опика“:

Маезе-Черопски беше активен и в Reddit под потребителското име „BarebackTwinkslut“ (името подсказва колко много Айдън се наслаждава на секса без предпазни средства — б.р.) и макар сега да са премахнати всичките публикации и изображения там, поне една от неговите снимки в Reddit все още е в кеша, както се вижда тук:

Бялото на снимките прилича на восък от свещи, а надписът под изображението гласи:

„Използван от моите татковци.“

Офисът на сенатор Бен Кардин даде много кратко изявление, в което написа:

„Айдън Маезе-Черопски вече не е нает от Сената на САЩ.“ 

Междувременно от полицията на Капитолия заявиха, че разследват случая и бившият вече служител на Сената вероятно го очаква арест по наказателни обвинения за непристойно поведение. 

За съжаление на жадните за сензации, все още няма официална информация кой оправя разюздания сенаторски помощник. Нецензурираният видеоклип, първоначално споделен с приятели в Instagram, сега циркулира в различни акаунти в Twitter и по мнението на разбирачи

„немската наденица“ наистина е внушителна.

Следи от публикации в социалните мрежи свързват Маезе-Черопски с Георг Гаугър — германски студент по международни въпроси, който е взел диплома по политика и право от European-University Vidrina във Франкфурт. Профилът на същия в LinkedIn е деактивиран. Айдън е тагнал в инстаграм Георг Гаубър на задните си части, но това на публикуваните изображения е замъглено.

Според разследващите журналисти ето кой е липсващият втори участник от секс клипа:

Не закъсняха и хилядите реакции след публикуването на скандалната информация.

„Все още се възхищавам на Моника Люински за оралните й приключения с Бил Клинтън в Овалния кабинет“, коментират отвъд Океана и припомнят и други не по-малко скандални случки:

„Някой да си спомня анти-гей републиканеца Уес Гудман, който беше голям фанатик,

а беше спипан да чука мъж на бюрото си в офиса си?…“

„Окръг Колумбия не е имал толкова възмутителен гей секс скандал, откакто Барни Франк ръководеше услуга за мъжка проституция от апартамента си в Капитолийския хълм през 1989 г.“

„Гор Видал доста открито говори за духачите в мъжката съблекалня в Сената

през 30-те години, докато е тийнейджър. Дядо му беше популист, ляв сенатор.“

„Това все някога щеше да се случи, мястото е пълно със задници!“

По всеобщо мнение с политическата кариера на Айдън Маезе-Черопски е приключено завинаги, но мнозина му вещаят завидно бъдеще в платформи като OnlyFans. „С това дупе успехът му е гарантиран“, убедени са коментиращите.

* Джеймс Коми е седмият директор на ФБР, ръководи службата от 2013 до 2017 г. Мандатът му е 10 години, но е уволнен от Доналд Тръмп, след като започва разследване за евентуална руска намеса в президентските избори през 2016 г.