Загадка : Има ли извънземни бази край Аляска

От водата редовно излитат НЛО

Мистика
23:18 - 30 Ноември 2023
8181
Загадка: Има ли извънземни бази край Аляска

Организация от цивилни доброволци, посветена на изследването на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), излезе с изявление, базирано на десетилетия изучаване на стари свидетелства на очевидци. Според тях край бреговете на Аляска може да се крият извънземни бази, съобщава The Sun.

Изследователите казват, че дълбоките води в този регион може да крият нещо изненадващо. След като анализират доклади от екипажа на кораба от 1945 г., те допускат, че извънземни обекти може да се крият под водата край бреговете на щата.

Предполагаемите наблюдения на извънземни космически кораби преди близо 80 години са ключова точка в изследванията. Членовете на организацията вярват, че НЛО се движат над вода и може да имат бази в райна.

Според тях членовете на екипажа на транспортен кораб на американската армия са забелязали НЛО, издигащо се от водата близо до остров Адак.

Особено изненадващо е, че НЛО-тата според свидетели не са били повлияни от вятър и не са променили позицията си, дори когато са се обърнали. След като обиколили кораба няколко пъти, те се издигнали във въздуха.

Въпреки доказателствата докладите за наблюдение никога не са били публикувани, което допълнително повдига въпроси сред изследователите. Ентусиастите твърдят, че НЛО може да използват "подводни мрежи" или червееви дупки като супермагистрали за пътуване между точки във Вселената.

Изследователят на НЛО Джони Енох добавя, че подобни обекти могат да служат като превозно средство за извънземни.

Има и теории, че други места на Земята могат да служат като бази за извънземен живот. Смята се, че планина в Сеул, Южна Корея, крие НЛО според д-р Стивън Гриър. Епизод от сериала „Триъгълникът на Аляска" включва сателитни изображения, за които се твърди, че показват една от „извънземните бази" в Тихия океан край бреговете на Калифорния.

Докато мистериите на океана остават неразгадани, изследователите продължават търсенето си, опитвайки се да разгадаят мистерията какво може да се крие в дълбините на водите край бреговете на Аляска.