Захари Бахаров играе в "Мисията невъзможна"?

Името му все още не може да се намери в официалния актьорски състав на филма

Култура
14:37 - 25 Октомври 2022
2896
Захари Бахаров играе в "Мисията невъзможна"?

Изглежда най-после след краха на Националната лотария Захари Бахаров е успял да получи подхождаща на таланта му роля. Дългучът ще участва в осмия филм от хитовата поредица „Мисията невъзможна: Пълна разплата – втора част“. За това загатна режисьорът и сценарист на продукцията Кристофър Маккуори.

Маккоуори сподели снимка от излизащия през 2023 г. екшън в профила си с описанието „Споделяме една и съща съдба… Бахаров се вижда на заден план. Актьорът е споделил публикацията в профилите си в социалните мрежи, но без коментар. Името му, както и на останалите двама актьори, все още не може да се намери в актьорския състав на филма, пише "Площад Славейков".

Улика за участието на Бахаров в „Мисията невъзможна 8“ предлага и инстаграм профилът на руския актьор Иван Ивашкин, който през лятото сподели свое общо селфи с българския и полския си колега. „Поляк, българин и руснак се срещнали на британското поле. Звучи като началото на забавна история (и наистина е такава). Това е краят на втората седмица снимки за проект, чието име все още не мога да назова. Сега влизаме в третата седмица", писа руският актьор тогава.

Първоначалното намерение на режисьора Маккуори е било да снима седми и осми филм последователно без почивка, но плановете се променят заради графика на Круз – снимките на осмата „Мисия“ съвпадат с рекламното турне на „Топ Гън: Маверик“.