Захари Бахаров - измекяр* на Теодора Духовникова

Актьорът като добиче мъкне куфарите и чантите на колежката си

Шоу
18:00 - 15 Октомври 2024
18108
Захари Бахаров - измекяр* на Теодора Духовникова

Теодора Духовникова и Захари Бахаров са не просто колеги, а близки приятели от години. Преди дни те цъфнаха в Лондон за представление, като начинът, по който красивата актриса третира талантливия дългуч, предизвика хиляди неприятни коментари.

Кадърът, който взриви нета, показваше Бахаров, натоварен със своя багаж и с багажа на Теди, която ухилена и преспокойна си вървеше свободно напред и си цъкаше в телефона. А Захари като добиче й мъкнеше куфарите и чантите.

Потребители скочиха и обвиниха Духовникова, че третира Бахаров като измекяр и я нарекоха глезена лигла, която се е качила на главите на всичките си колеги от мъжки пол.

Е, явно Теодора чете много внимателно какво пишат феновете й в мрежата, защото днес тя пусна на личния си профил същата снимка, но със сменени роли. Както виждаме, Захари вее дългите си крака напред, разцъква си на телефона, докато тя, натоварена с целия им багаж, се мъчи като товарно муле отзад.

"Тръгваме си от Лондон. Всичко беше точно и сега всичко е така, както трябва да бъде", смее се Теодора.

Браво за шегата на двамата талантливи актьори, ама човек не трябва прекалено да чете какво пишат за него в мрежата, иначе ще трябва да подчини цялото си битие на нечии коментари.

* - Измекяр (от арабски език през турското hizmetkâr) - слуга, ратай, наемник