Захари Бахаров разказа своя скандална случка

Актьорът призна, че е бил на косъм от големи неприятности и арест

Култура
11:25 - 15 Август 2020
3682
Захари Бахаров разказа своя скандална случка

Захари Бахаров е бил арестуван на летище "Шарл дьо Гол" в Париж. Случката станала след атентатите от 11 септември, когато Захари се връща от САЩ в компанията на Юлиан Вергов и Владо Карамазов, а в ръцете си носи кутия с обувки. За миг се разсейва и я забравя между транзитната зала и гейта, от който трябва да се качат за София.

Актьорът изцяло забравя за зарязания багаж, докато не вижда, че срещу него тичат петима тежко въоръжени мъже. И тъкмо когато посяга да си вземе обувките, го арестуват. Освен всичко друго, ченгетата му обясняват, че трябва да плати огромна глоба. Бахаров обаче им отказва, готов да се отрече от покупката си. Френските власти все пак проявяват здрав разум, виждат, че не е опасен и го освобождават, като му връщат пакета.

На 17 години пък Захари остава пет часа в студената и мръсна вода на Дунав заедно с баща си. Тогава моторната им яхта се преобръща в един от най-опасните речни ръкави на реката край Лом. Случайно преминаваща румънска лодка подава сигнал и бреговата охрана ги спасява. Този и други епизоди от живота си Бахаров споделя със самоирония.