Захари Бахаров се вихри във Военна академия

Десетото юбилейно издание на София Моно ще се проведе от 18 до 30 юни

Култура
14:30 - 05 Юни 2020
1771
Захари Бахаров се вихри във Военна академия

Десетото издание на едно от най-кокетните театрални събития у нас – фестивалът на моноспектаклите “София Моно 2020” ще се случи и тази година и то за десети път в историята си. От 18-ти до 30-ти юни 2020 г. паркът на Военна академия “Г.С.Раковски” отново ще посрещне феновете на театъра под открито небе.

На сцената му, по традиция ще гледаме едни от най-прекрасните, смислени и стойности театрални постановки – моноспектакли и малки театрални форми, съобщават организаторите от "Артишок".

В избраните спектакли, публиката ще се наслади на майсторството на едни от най-добрите ни актьори, сред които Мариус Куркински, Камен Донев, Захари Бахаров, Виктор Калев, Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев, Сашо Кадиев и други.

Летящ старт на събитието на 18 юни ще даде пеещият актьор, музикант, всестранен талант и любимец на публиката – Стефан Вълдобрев. Той, заедно с колегите си от “Обичайните заподозрени” - Иван Лечев и Мирослав Иванов ще представят вълшебен, аскустичен концерт - “Три китари в парка”.

Тази година в рамките на “София Моно 2020” ще се радваме и на премиерата на моноспектакъла на Кръстю Лафазанов – “Пълнолудие” на 28 юни. В него актьорът представя свои любими образи от лафторските спектакли - "За идиотите, които се набиват в очи", "Интимни беседи по онзи въпрос", "Пълнолудие" и други.

В последната вечер на събитието на 30 юни, ще се посмеем с постановката на режисьора Теди Москов “Аз обичам, ти обичаш, тя обича” - постановка на Малък градски театър “Зад канала”.

Билетите за спектаклите от "София Моно 2020” се пускат в продажба от 5 юни в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им ще бъде от 10 до 40 лв. според датата и мястото. Билети ще се продават и на място - на входа на парка в дните на фестивала. Работно време на касата: от 19 до 21 ч.

 Спектаклите са с начален час 21:00 ч.

Вижте ПЪЛНАТА ПРОГРАМА на “СОФИЯ МОНО 2020”:

18 ЮНИ “Три китари в парка” – акустичен концерт с участието на Стефан Вълдобре, Иван Лечев, Мирослав Иванов

20 ЮНИ - “Черното пиле” – моноспектакъл на Мариус Куркинси

21 ЮНИ - “Чамкория” – моноспектакъл с участието на Захари Бахаров, реж.Явор Гърдев

22 ЮНИ – “Аз, досадникът” - моноспектакъл с Мариан Бачев и Сашо Кадиев

24 ЮНИ – “Възгледите на един учител за Народното творчество” - моноспектакъл на Камен Донев

25 ЮНИ – “Възгледите на един учител за всеобщата просвета” - моноспектакъл на Камен Донев

26 ЮНИ – “Грамофонът” - моноспектакъл на Виктор Калев

27 ЮНИ – “Мариус 50” – сборен моноспектакъл на Мариус Куркински

28 ЮНИ – “Пълнолудие” - моноспектакъл на Кръстю Лафазанов - премиера

29 ЮНИ – “Стриптийз покер” - моноспектакъл с Герасим Георгиев -Геро, Малин Кръстев и други. Постановка на Малък градски театър “Зад канала”

30 ЮНИ – “Аз обичам, ти обичаш, тя обича” – режисьор Теди Москов. Постановка на Малък градски театър “Зад канала”