Захари Бахаров жестоко пребит... ама на кино

Актьорът неузнаваем във френски сериал

Култура
21:33 - 04 Юни 2020
5291
Захари Бахаров жестоко пребит... ама на кино

Захари Бахаров изплаши жестоко последователите си в социалните мрежи със снимка, на която е толкова посинен, че чак е неузнаваем. Братът на Явор Бахаров, когото по-често сме свикнали да виждаме я в ареста, я в някое районно, този път успя да излъже  мнозина, защото се оказа, че побоят над него е добре докаран от професионалните гримьори на френския сериал "Отдел "Фалшива самоличност", в който актьорът се снима преди пет години.

"По БНТ изтече и 3-ти сезон на "Le bureau des legendes" ("Отдел фалшива самоличност"), и май никой не разбра. Сега го повтарят по БНТ2. А сериалът е хубав и си заслужава. Правен е от Eric Rochant за Canal+. Чуден шпионски трилър, леко встрани от мейнстрийма. В главната роля е Mathieu Kassovitz, който пък е правил много добри филми и като актьор, и като режисьор. La Haine примерно.

А в 5-ти сезон, два от епизодите са заснети от самия Жак Одиар, с който имах честта да снимам...за около 4 минути. Основната ми роля е в трети сезон. Ако ви попадне го гледайте", пише Бахаров в профила си в социалната мрежа.

Сериалът е вдъхновен от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от централната дирекция за външна сигурност на Франция. Бюрото създава легендите – т.е. обучава, тренира и произвежда агенти под прикритие за дълги мисии на чужди територии с френски интереси като северна Африка и средния Изток. Тези герои са дълги години под фалшива самоличност и живеят друг живот