Заклаха млад мъж на бебешко парти в Петровене

Крими
17:08 - 01 Ноември 2021
2296
Заклаха млад мъж на бебешко парти в Петровене

Млад мъж е починал след удар с нож при сбиване на бебешко парти в луковитското село Петревене, съобщават от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Сигналът за възникнал скандал между група хора и последвало сбиване между двама мъже е получен на 31 октомври, около 20 часа, в районното управление в Луковит. Незабавно към мястото на инцидента е изпратен полицейски автопатрул, като служителите са установили, че при сбиването е пострадал 24-годишен местен жител. Той е бил откаран към Филиала на спешна медицинска помощ в Луковит, където е констатирана смъртта му, посочват от полицията.

От там добавят, че са установени участниците във възникналия конфликт. Задържан е 61-годишен мъж от врачанско село.

Той е привлечен в качеството му на обвиняем и с прокурорско постановление е задържан за 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

От Апелативната прокуратура във Велико Търново уточняват, че случката е станала по време на организирано тържество по случай раждането на дете. Шестдесет и една годишният мъж от село Габаре, област Враца, е нанесъл удар с нож в тялото на младия мъж.

По случая е образувано досъдебно производство, а разследването протича под ръководството на Окръжна прокуратура-Ловеч.