Закопчаха страшилището Ицо Турчина в София (ВИДЕО)

Новини
16:38 - 23 Януари 2020
36537
Закопчаха страшилището Ицо Турчина в София (ВИДЕО)

Зрелищният арест на бандита Ицо Турчина в София подлудил социалните мрежи. На кадрите се вижда как полицаи са закопчали с белезници мъж, а отстрани снима друг, който се представя за брат му и обяснява, че униформените са извършили ареста неправомерно.

Операторът казва: "Ето, задържат брат ми без всякаква причина, вижте блъскат го". В същото време се чува женски глас, който крещи на полицаите: "Не е хубаво това, което правите. Пуснете го да се прибере вкъщи". Самият арестуван пък се е вкопчил в ограда и вика към близките си: "Звъни на шефа ми, той ще дойде".

Оказа се, че арестуваният мъж всъщност е стар познайник на полицията - Ицо Турчина.

Неговото име нашумя като част от банда, участвала в кражби и грабежи. Освен това той бе замесен в серия обири на банкомати както в столицата, така и в Елин Пелин.

Друго кримиполе, на което Турчина се изявяваше, бе кражбата и разкостването на коли. Освен него преди няколко години бяха задържани апашите Владислав Г. – Ади, Павел Пачата и Пирона.

Този път арестът му е бил за по-дребно провинение, като е отказал и да предостави документи за проверка на органите на реда.