Закрийте подуянската клоака Левски!

За безработните - по 375 лева, за ритнитоковците от Кюрасао - милиони

Коментар
16:52 - 07 Май 2020
35721
Закрийте подуянската клоака Левски!

Като гражданин и данъкоплатец настоявам спешно да бъде създаден Национален щаб за борба с чернодробния метил от „Сухата река“, детския паралич за нормалността, гнусния обществен метастаз и гърчещия се глист за здравия разум, носещ името на Апостола на свободата Васил Левски. И най-отговорно заявявам, че като започна от хонорара за този текст, повече няма да платя и пробита стотинка налог на държавата, ако бъде отпуснат безлихвен кредит на мафиотско-мутренското изчадие от „Подуяне“, за да продължи вековната си гавра с всички цивилизационни правила.

Едно е да достигнеш спортно-техническото дъно, което Левски е правил безброй пъти в последните десетилетия – това приляга на един спортен отбор, колкото и да е нелепо и жалко. Но моралното и обществено падение на наглите просяци от „Тодорини Кукли“ вече минава всякакви граници. При 160 000 българи, загубили работата си в последния месец и половина и фалита на цели отрасли, туморите от „Сухата река“ искат от държавата да плаща заплатите от по 50 000 евро на сбирщината им от сенегалци, португалци, черногорци и жители на Кюрасао. Това е не просто цинизъм, това е гнусно национално предателство от страна на онези, които имат въпиющото безочие да се наричат Отбора на народа и да петнят вече 106 години името на националния ни герой.

Подобно на селската тояга Сийка, станала прочута от архивния репортаж на Евгений Михайлов с репликата си „Кой ще ни дадье парииии“, фенклубове и тръстове, първични партийни организации и властимащи самодейци се опитват да осигурят държавна помощ за Левски. Помощ за какво? За да храним татуираните нарко-уроди от „София-Запад“, за да пречукат следващия Слави Ангелов ли? Да им осигурим безплатно хероин и анаболи? Всяко спонсорство на „синьото“ чудовище е де факто спонсориране на организираната престъпност и антисоциалното поведение. Нима държавата иска със собствените ни пари да отглежда наркодилъри, биячи и убийци? За по-извратен случай на обратна евгеника никога не съм чувал или чел.

Когато лапаха пачките на Васил Божков, всичко беше наред. Когато се оказа, че хазартният бос дължи на държавата 600 милиона лева, плачат като Златка за татуирания малък Благо за някой лев. И с вселенско дебелоочие настояват сметките на фирмите му да бъдат отворени, за да може да продължи да им налива левчета за лепило и семки. И козирка. Нищо, че компаниите му дължат пари освен на НАП, на 3000 свои служители, останали без препитание. Да сте чули някой от тях да реве и да пише кървави писма на Бойко Борисов?

В съзнанието на митоманите от „Сухата река“ тяхното отборче е с предимство – няма държава, няма безработни, няма боси деца и гладуващи старци. От значение е единствено тяхното спонсорство. По-голямо доказателство за антибългарската и античовешка същност на криминалната организация от „Тодорини кукли“ едва ли е нужна. Този тумор трябва да бъде отрязан, капсулиран, фалиран, на моменгта. И когато и да стане, ще е със закъснение. За да могат нормалните българи, смачкани от вируси, недоимък и фатмашки заупокойни молитви от „Дондуков“ 2 поне за миг да бъдат оставени на спокойствие.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Редакцията на Lupa.bg се разграничава от мнението на Евгени Чертовенски, коментарът е негова лична позиция