Замериха Стенли със сутиен в Приморско (снимки)

Рок звездата с грандиозен концерт под звездите на Prim Fest

Шоу
10:41 - 21 Юли 2024
12750
Замериха Стенли със сутиен в Приморско (снимки)

Екзалтирана туристка и хард почитателка на Станислав Сланев – Стенли замери със сутиена си рок легендата и прекъсна за минута грндиозния му концерт под звездите в центъра на Приморско в петък вечерта.

Стенли изнесе впечатляващо музикално шоу пред близо 5 000 души на централния площад в Приморско в рамките на първия сезонен фестивал Prim Fest, а сред тълпата беше забелязан да припява хитовете му и популярният актьор Тончо Токмакчиев, който също имаше изява в курортното градче с най-дълга пясъчна ивица на юг от Бургас. Музикалната изява на Стенли продължи почти до полунощ, след като певецът беше върнат на бис рекордните четири пъти. Накрая публиката се смили над него и го изпрати с аплодисменти под звуците на барабана на виртуоза Ник Николаев.

Стенли беше върнат цели 4 пъти на бис от екзалтираната публика в Приморско.

През настоящия летен сезон кмета на Приморско Иван Гайков рязко промени облика на курорта като фолк дестинация, наложен от проваления му предшественик Димитър Германов и сега всяка вечер от новата сцена в центъра на морското градче звучи джаз, естрада, поп и рок вместо музика в седем-осми такт. В Приморско се провеждат и културни събития в рамките на фестивала на изкуствата „Арт поток“.

Първото издание на летния фестивал Prim Fest – Приморско стартира на 2 юли и ще продължи чак до 31 август, като в рамките на фестивала ще гостуват десетки популярни и обичани български музикални изпълнители и актьори. Сред звездите на фестивала са „Акага“, Веселин Маринов, 100 кила, „Сигнал“, джазмените от „Цинга манга фънк“, Керана и космонавтите и още десетки родни звезди. Входът за концертите под звездите е безплатен, а за предстоящата олимпиада всички български участия ще бъдат излъчвани наживо на огромната стена пред Общината.