Започна играта за 100 бона на Любо Лазаров в "Стани богат"

Първия си жокер пенсионираният журналист изгърмя още за 1000 лева

Шоу
19:31 - 06 Април 2023
11129
Започна играта за 100 бона на Любо Лазаров в "Стани богат"

Най-зрелищната игра в „Стани богат“ от години насам вече е факт. Пенсионерът Любо Лазаров, който ще отвори въпроса за 100 000 лева в предаването, седна в стола на богатството и приключи играта си с 30 000 лева, като се очаква в петък да отвори и заветният въпрос за шестцифрената сума.

Любомир Лазаров е бивш журналист. В последните 20 години, преди пенсионирането си, е работил в БНР. Обича опера и английското футболно първенство.

Първият въпрос, който леко затрудни Любо, бе:

„Кой е най-големият полуостров в света?“

А: Индокитай

B: Иберийски

C: Скандинавски

D: Арабски

Бившият журналист призна, че се колебае и иска да помоли публиката за помощ. Гостите в студиото категорично с над 70% вот посочиха отговор „D”, който в крайна сметка се оказа верен и сметката на Лазаров вече достигна 1000 лв. На въпрос номер 8 за 2000 лв. който Любо реши да използва жокер 50:50.

Въпросът за 10 000 лв. затрудни Любо, който призна, че въобще няма представа кога точно е живял папа Климент VII. Все пак отново той се опита със знания да елиминира поне някой от отговорите. Именно така обаче той реши да рискува с отговор В, който отново се оказа верен.

Дойде време за въпрос номер 13 за 30 000 лева, на който Лазаров реши, че е време да използва последния си останал жокер – „обади се на приятел“.

Той избра да се обади на Боян Лазаров – сина му. Той потвърди отговора, който така или иначе Лазаров подозираше.

„Любо, току-що написа нова страница в историята на „Стани богат“. Ти си първият, на когото давам чек за такава сума“, призна Билалов и добави „аз приключих играта, не знам“.

„Отивам си, чета анонса, ставам и си тръгвам. Кредит ще теглим“, каза Билалов и именно след тези му думи сирената прозвуча.