Започнаха снимките на втория филм за „Черната пантера”

САЩ
22:42 - 18 Януари 2022
2919
Започнаха снимките на втория филм за „Черната пантера”

Не са една и две продукциите, на които през последните две години не им върви особено много, когато става дума за спазване на графика на снимките.

Най-честата причина, разбира се, е пандемията, но при „Черната пантера: Уаканда завинаги” не става въпрос само за това. През лятото на миналата година Летиша Райт претърпя инцидент на снимачната площадка на филма и се наложи да бъдат въведени промени.

Частите без нейно участие бяха дозаснети, но състоянието на актрисата не позволяваше да се върне отново към задълженията си. „Холивуд рипортър” съобщава, че около пет месеца по-късно снимките на втория самостоятелен филм за Черната пантера ще бъдат подновени тази седмица.

Очевидно, контузията на Райт е отшумяла, а и заразените с COVID-19 членове на екипа, сред които е и Лупита Нионго, са се възстановили напълно. Надеждите са, че всички тези прекъсвания в работния процес няма да засегнат премиерната дата на филма - 11 ноември.

Сигурни сме, че няма фен на „Марвел”, които да иска това, защото изгаря от нетърпение да разбере как точно ще бъде заменен и почетен Чадуик Боузман, който почина през 2020 г. след тежко заболяване.