ЗАПОДОЗРЕНИ: Има сделка между "Промяната" и Борисов?

Адв. Николай Хаджигенов бесен на ексдепутат от ПП заради предложение Бойко да отиде в пенсия, вместо зад решетките

Политика
13:40 - 25 Август 2022
8104
ЗАПОДОЗРЕНИ: Има сделка между "Промяната" и Борисов?

Сделка между представители на "Продължаваме промяната" и ГЕРБ, а може би дори лично лидера й Бойко Борисов заподозря бившият депутат от "Изправи се! Мутри вън" и настоящ съпредседател на "Ние идваме" адвокат Николай Хаджигенов.

Бесен, тази сутрин той коментира изказване на бившия законотворец от "Промяната" Венко Сабрутев, че по-удачно би било вместо Борисов да бъде разследван и съден, да излезе просто в пенсия, след като четворната коалиция начело с Кирил Петков е осигурила доста по-достойни доходи за възрастните хора. 


Венко Сабрутев

"Вместо да бъде разследван, съден и затворен го питаме, защо не се пенсионира при положение, че са му осигурили добра пенсия? Така питаха каскета няма ли да подаде оставка? Вие иди@ти ли сте или вече имате Zделка?", изригна Хаджигенов срещу Сабрутев. 

А точните думи на Сабрутев бяха:

"Не мога да разбера защо хора като Борисов се притесняват да се пенсионират, ние вдигнахме пенсиите", изречени пред Би Ти Ви. 

И си послужи с цитат от интервю на репортер на Lupa.bg с бившия финансов министър Асен Василев, в което той посочи, че предишното управление е успяло да вдигне пенсиите за по-малко от години, колкото ГЕРБ - за близо 12.