Запорираха заплатата на Годжи, дължи 330 000 лева

Общество
14:00 - 17 Септември 2020
13547
Запорираха заплатата на Годжи, дължи 330 000 лева

Вечната иронична усмивка на "Ку-ку бенд" Георги Милчев - Годжи напоследък няма много поводи за радост. Басистът на Слави дължи огромни суми на различни финансови институции, като в резултат част от заплатата, която получава от "7/8 ТВ", е запорирана, твърдят близки на музиканта.

Официално Милчев получава около 4 бона за работата си при Дългия, макар колегите му да твърдят, че истинската цифра е неколкократно по-висока. Само една от изискуемите от него чрез съдия-изпълнител суми, дължима на голяма банка, възлиза на 330 000 лева. Годжи отделно има запори и от НАП и други държавни институции за още няколко десетки хиляди.

Годжи гордо позира до открития си през юни бутик

Докато халтурите на "Ку-ку бенд" по сватби и баровски купони вървяха, басистът изкарваше луди пари от участия. Коронавирусът обаче уби изявите на живо, а опитите на Годжи да се преориентира като бизнесмен удрят на камък.

Само преди 3 месеца Милчев, заедно с новата си съпруга Надежда Дончева, отвори семеен магазин-галерия в центъра на Враца. Гордите собственици предлагат бутиков алкохол и вино, красиви картини и антиквариат за ценителите. Бутикът обаче се оказа "нива на 8 септември" и само гълта от бездруго оскъдни спестявания на музиканта.

Надежда роди на Годжи дъщеричка на 16 декември 2017-а, но от момента, когато настъпи щастливото събитие, финансовите дела на Георги тръгнаха в обратна посока.