Заради дрога: Зрелищно задържане на бивш футболист на ЦСКА

Стоян Абрашев превърнал две къщи в нарколаборатории

Спорт
15:52 - 25 Юни 2024
8496
Заради дрога: Зрелищно задържане на бивш футболист на ЦСКА

Бившият играч на ЦСКА Стоян Абрашев превърнал две къщи в полите на Витоша в нарколаборатория.

След като се оказало, че отглежда марихуана в специално пригодена миниплантация, бившият футболист от ЦСКА – 36-годишният Стоян Абрашев – Слона, е бил задържан от полицията през април.

До задържането му в ареста се стига, след като две вили в кварталите „Бояна” и „Драгалевци” били атакувани от бойна техника и специалисти от службата за Национална сигурност по сигнал на бдителни съседи, които твърдели, че наоколо вони изключително гадно.

Смрадта била наистина неописуема. В същото време почти никой не влизал в къщите, от които се носели зловонията. Много рядко спирали луксозни черни автомобили, от които слизали младежи. С настъпването на пролетта миризмата се засилила.

Съседи на Слона, който има едва пет мача за три сезона в ЦСКА, се чудели какво става, защото в обитаваната от него къща под наем в „Бояна” той живеел с жена си и двете им деца. Правело впечатление, че прозорците рядко се отварят, но непрекъснато идват работници, които да поставят климатици и да вършат някакви ремонтни дейности.

Хората в махалата се чудели как хлапетата дишат гадните аромати и защо Слона паркира колите си пред дома, като има солиден гараж от 120 квадрата, който побира 5 автомобила.