Защо Алекс Сърчаджиева обиди Сашо Кадиев?

Актрисата нарече колегата си "глупавичък", а той я прати с флоралната й рокля в цветарския магазин

Шоу
20:09 - 02 Март 2024
14322
Защо Алекс Сърчаджиева обиди Сашо Кадиев?

Алекс Сърчаджиева и Сашо Кадиев влязоха в словесна схватка в предаването "Аз обичам България" по Би Ти Ви. Водещата и един от капитаните на двата отбора на няколко пъти се нападнаха под формата на шега, но дрязгите им преминаха границите на благоприличието, смятат зрители в социалните мрежи.

Кадиев не пропускаше възможност да се пошегува с воденето на Сърчаджиева и многократно се подиграваше на правилата, които тя обясняваше. От своя страна, Алекс го атакува, че постоянно се оправдава с другите участници, щом загуби. И че не е никакъв капитан и трябва да стои до последно в потъващ кораб. Кулминацията на скандала им настъпи, щом Сърчаджиева нарече Сашко "глупавичък", обяснявайки му правилата на играта.

В крайна сметка, Кадиев в отбор с Папи Ханс и Елена от "Ергенът" победи Кедъра в компанията на Филип Аврамов и Натали Трифонова.

От своя страна синът на Сашо Кадиев също нанесе обида на Алекс, която остана безмълвна, но ако можеше, би го убила само с поглед.  

"С тази флорална рокля защо не отидеш някъде... на цветарския магазин", затапи я Кадиев, а Сашка в продължение на няколко минути мигаше срещу него и не можеше да каже нищо.