Защо Ивана се разрева на сцената? (ВИДЕО)

Певицата отпразнува 25 години в "Пайнер"

Шоу
14:27 - 18 Септември 2024
2220
Защо Ивана се разрева на сцената? (ВИДЕО)

Певицата на народа Ивана не успя да се стърпи и сълзите й бликаха от очите, докато пееше на сцената. Това се случи в едно от най-модерните заведения в Студентски град, а участието на айтозлийката съвпадна с нейната 25-годишнина на музикалната сцена. Нейни дългогодишни фенове се бяха постарали с много изненади, които ѝ поднесоха на сцената. Това беше причината певицата да се разхлипа като момиченце.

"Скъпи приятели, с голямо вълнение искам да ви споделя няколко мига от изненадата, която бяха подготвили моите най-верни почитатели, които от години чувствам и като свои приятели!

Поводът беше - моите 25 години на голямата сцена! На 14 септември сключих договор с музикална компания “Пайнер”, на които винаги ще съм благодарна за шанса и подкрепата! Червените рози, тортата и шампанското направиха празника, но очите ви, скъпи мои, очите ви, пълни с обич и възхищение - те изпълниха душата ми до сълзи! Ето, това не се забравя никога", написа Ивана на другия ден.

"Ивана се оказа по-мека, отколкото си я представяхме. Цяла вечер плака заедно с нас и се превърна в много емоционална нощ, изпълнена със спомени и мега хитове", разказва един от очевидците на зрелищното парти.