Защо Джъстин Тимбърлейк се пропи?

Просто търси в алкохола някакво убежище от неуспехите си

През ключалката
21:30 - 23 Юни 2024
7310
Защо Джъстин Тимбърлейк се пропи?

Джъстин Тимбърлейк е започнал да пие повече след разкритията на Бритни Спиърс, че я е накарал да абортира от него, когато двамата били само на 19 години. На всичко отгоре новият му албум не пробил в чартовете толкова, колкото му се искало.

43-годишният певец, любимец на поколения дами, бе арестуван в понеделник, след като обърна няколко в Sag Harbor's American Hotel в Хемпдънс, където са вилите на богатите нюйоркчани. Той бе изведен с белезници от районното, за да се яви пред съда. Най-вероятно всичко ще му се размине само с глоба от 1000 долара, след като бе пуснат без гаранция. Той обаче трябва да се яви пред съда на 26 юли.

Той винаги е бил привърженик на алкохола, твърдят негови близки приятели. Но посегнал доста твърдо към чашката след разкритията на Спиърс. В биографията си "Жената в мен" тя разкрива за връзката си с Джъстин, която приключила през 2002 г., след като била притисната да абортира детето им.

След това дошъл и шокът с албума Everything I Thought It Was, който така и не стигна до първото място в чарта, след като бе пуснат през март, пишат от "24 часа".

"За него е много тежко да се бори с певци като Хари Стайлс и Дрейк. А когато излязоха продажбите на албума, не бе просто на себе си. Всички забелязвахме това от няколко месеца, но то повлия и на неговия творчески процес", споделя един от приятелите му.

"Той просто търси в алкохола някакво убежище от неуспехите си. Не, че преди не пиеше. Но вероятно това е последното му истинско турне и той го усеща. Никой не бе доволен от продажбите", категоричен бе друг от неговите приближени.

Албумът дебютира с четвърто място в US Billboard 200, като събра 67 000 единици еквивалент, които бяха калкулирани от 31,13 милиона поръчани стриймвания и 41 000 чисти копия от албума.

Всичките му предни соло албуми дебютираха като №1 в чарта, а единствено дебютният му Justified зае второто място.

"За никого не е тайна, че Джъстин пие. Най-вече за танцьорите му. Идвал е няколко пъти на репетиции, смърдящ на бъчва. Всичко започна с драмата с Бритни Спиърс и тогава забелязахме, че пое повече. Не, че е алкохолик, далеч е от това. Но явно така прочиства главата си след скандалите с Бритни и Джанет Джексън", допълва трети приближен.

В биографията си Бритни описва колко е била влюбена в Джъстин и как е искала двамата да са семейство. Когато забременяла, той заявил, че не е готов да е родител и двамата са прекалено млади. "За мен не бе трагедия. Просто много го обичах", коментира тогава тя. И през януари се извини на Тимбърлейк за коментарите си. Самият Тимбърлейк е признавал, че се е "натрясквал на кирка" и е имал "доста сериозен сблъсък с наркотиците". Преди ареста си бил на вечеря с приятели, където обърнал няколко питиета.

Според прителите му често след добро шоу празнувал с питие. Когато пиел, ставал много любеобвилен и започвал да флиртува. Заради това съпругата му Джесика Бийл ходела с него, за да не кривне. "Доста пъти бе с нас след приключване на концерт. Явно му знае навиците", категорични са негови познати.

Британската певица Ема Бънтън смени Бритни Спиърс в леглото на Джъстин след раздялата, която наистина е била много тежка. В клипа на песента Cry Me A River той дори използва двойничка на Спиърс, за да я нарани.

Връзката с Бънтън бе прекалено кратка и няколко месеца ро-късно певецът започна да иллиза с Камерън Диас, след като двамата бяха на награди за детски филми. Задържаха се заедно 3 години. Диас го смени с бейзболната звезда Алекс Родригес.

А Тимбърлейк започна да излиза с Джесика Бийл от януари 2007 г. Те се сгодиха през 2011 г., а сватбата им бе на 19 октомври 2012 г. в италианския курорт Борго Егнация.

Новината за ареста на Джъстин заварила Джесика на снимките на новия филм "По-добрата сестра". Според нейни близки тя била доста ядосана на ситуацията, но обещала да подкрепи Тимбърлейк до края на скандала.

"Тя не харесва подобен негативен интерес към семейството. Но тя го обича прекалено много и винаги ще го подкрепя. Защото той е перфектен баща и съпруг", потвърди източник, близък до актрисата.

След новината тя изглеждала уморена на снимките, но вече била напълно съсредоточена върху работата си.

Сега някои смятат, че скандалът с ареста ще е край на кариерата на Тимбърлейк, защото обществото трудно понасяло подобно поведение. Световното му турне също е под въпрос. Например на датата на съдебното заседание той трябва да е на концерт в Полша.

Самият певец твърди, че е обърнал само едно мартини по време на вечерята и не бил толкова пиян. Той обаче отказал да се подложи на проверка с дрегер, което поставя под въпрос твърдението му.