Защо наркомани обладават Тризначките в Лондон?

Момите ходят голи из улиците, а после реват, че ги насилват

Нещо за четене
15:10 - 03 Ноември 2023
16541
Защо наркомани обладават Тризначките в Лондон?

Преди ден Вяра и Надежда Станчеви, по-известки като две от Тризначките, се оплакаха, че едва оцеляват в Лондон, където редовно ги обладавали наркомани. 

"Прося, за да оцелявам! Тормозена и малтретирана съм! Семейството ми прави черни магии! Педе*астко-педофилският цирк в Англия е минал всички нива на агресията. Защото не сме мюсюлмани, биваме малтретирани и тормозени. Tрябва да спим по улиците, да идват всякакви психически болни и наркомани да ни обладават и по цял ден да сме в тяхната кожа, за да ни контролират. SOS! Ще изгниете в адa" - написа Надка, представяща се в социалните мрежи като Хоуп.

Блондинките от Благоевград редовно ходя по гащи из Лондон и сами предизвикват мъжете, научи Lupa.bg. Блондинките, които живеят от милостиня, явно са решили, че голи ще спечелят повече пари. На един от фотосите Надка е издокарана в къса блуза, а надолу е черни гащи и тюл, който имитира пола.

Мощната задница е на показ и тя се гордее с това. Хоуп Станчева публикува няколко фотоса и видео, където пъчи прецъфтелите си прелести и наедрели телеса. 

Девойките, станали известни от култовия формат „Биг Брадър“, заминаха за Лондон преди няколко години. Любов си намери работа, мъж, има и дете, а сестрите й живеят от просия, защото не искат да се трудят. Нашенци, живеещи във Великобритания, многократно са предлагали помощ на Надка и Вяра, но те не искат да се мъчат с работа. Македонките настояват да живеят в Лондон, но на чужда сметка. Те често се хвалят с маркови одежди, а после спят по пейките.