Защо не Москвич? Брадатият изрод Кадиров подари мерцедеси на главорезите си

По-рано президентът на Русия Владимир Путин поиска руските служители да карат автомобили местно производство

Русия
18:55 - 05 Ноември 2023
2884
Защо не Москвич? Брадатият изрод Кадиров подари мерцедеси на главорезите си

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров публикува видео в канала си в телеграм, в което връчва ключовете за най-малко 20 автомобила премиум класа от марките Mercedes и GMC на командирите на чеченските сили за сигурност, които участват във войната в Украйна, информират световните издания.

Той отбелязва, че подаръкът е направен в знак на благодарност за образцовата и вярна служба и сега шефовете на подразделения ще се возят на модерни и качествени автомобили. В съобщението не се уточнява с какви средства са направени подаръците.

Според думите на ръководителя на Чечня, той познава лично всеки от наградените. Те са започнали да работят още по времето, когато Чечня е трябвало да се бори с тероризма.

„Наградените днес командири многократно са доказали своята преданост към интересите на Родината, имат отлична репутация, а заслугите им са отличени с високи държавни награди“, написа ръководителят на републиката в своя канал в Telegram.

"Много се гордея и ценя всеки един от тях. В днешно време е трудно да се намерят хора, които напълно споделят твоите убеждения и са готови, ако е необходимо, да дадат живота си в защита на тях", заявява още Кадиров.

Сега тези хора, според неговите думи, защитават интересите на Русия в Украйна.

Припомняме, че по-рано президентът на Русия Владимир Путин поиска руските служители да карат автомобили местно производство.