Защо не пускат синоптичката Лора в праймтайма на Нова тв?

Новини
18:13 - 04 Март 2021
8829
Защо не пускат синоптичката Лора в праймтайма на Нова тв?

Най-новата синоптичка на Нова телевизия Лора Георгиева така и не може да се добере да води централната емисия с времето малко преди 20. 00 часа, която е с най-голяма гледаемост и гарантира бърза популярност. 

Въпреки че започна като телевизионерка още през декември миналата година, брюнетката се показва единствено в сутрешните и обедните часове, като се редува с Н. Василковски. Централните са запазени за Никол Станкулова и Гери Малкоданска, а през уикенда в тях участва и единственият мъж в екипа, пише Хотнюз.

Отгоре на това, името й липсва в екипа на Нова, където останалите трима фигурират и със снимки. След две седмици ще станат точно три месеца, откакто вдовицата на убития бизнесмен Манджуков започна кариерата си пред камерата и тя била твърдо решена да направи и невъзможното, но да блесне в централната емисия новини.

Наскоро Станкулова и Малкоданска, които са и водещи в „На кафе“, дори бяха на кратки почивки, но и тази пробойна в графика не пратила Георгиева в праймтайма. Засега тя все още кротко трупа опит рано сутрин, но не губи надежда, че „карантината“ върху нея за участие във вечерните емисии ще падне и тя ще започне да се рутира с останалите водещи като с равни.