Защо новороденият син на Антония Петрова е с кафяви очи?

Мис България публикува снимка от професионална фотосесия на Ивайло Батинков-младши

Нещо за четене
16:15 - 23 Август 2022
9919
Защо новороденият син на Антония Петрова е с кафяви очи?

Антония Петрова-Батинкова показа за първи път втория си син. Мис България публикува снимка от професионална фотосесия на Ивайло Батинков-младши.

"Здравей Свят, представям ти Ивайло Батинков - син (Ив Батинко, Yves Batinkov)! Роден естествено, по нормален начин, той сам си избра ангелското число, огледалното число 07.07.2022г. и цифрата на Господ 7 за своя съдба! На тази семейна фотосесия Ив е на 14дни. Благодарим ти, Сине, че ни избра за свое семейство и ни направи горди родители на вече двама сина! Мама Ния, Тати Иво и Батко Бест ще сме винаги заедно, винаги до теб и ще те подкрепяме, защото те обичаме повече от всичко на света и сме семейство Батинкови!"

Миската сподели, че на фотосесията малкият е само на 14 дни. Lupa.bg забеляза, че детето е с кафяви очи, което е почти невъзможно при родители със сини очи, защото при майка и баща с такъв цвят на зрителните органи на 99% детето трябва да е със сини очи, а 1% вероятност остава то да е със зелени. Няма вероятност наследникът да е с кафяви. Възмоно е цветът на очите на малкия Ив да се променят, когато порасне, защото в противен случай ще бъде доста съмнително да е с кафяви.