Защо, ваше височество? Вижте каква красавица е била Калина преди операциите (СНИМКИ)

Днес щерката на Симеон Втори води класациите за най-злополучните жертви на скалпела

През ключалката
16:46 - 22 Август 2023
23192
Защо, ваше височество? Вижте каква красавица е била Калина преди операциите (СНИМКИ)

Преди да се превърне в аристократичен образ на пияните шофьорки у нас, Княгиня Калина с години беше азбучен пример за отмъщението на скалпела. Дъщерята на Симеон Сакскобургготски имаше едничката мечта да си коригира носа и да намали дължината му. За съжаление, резултатът беше повече от покъртителен и с годините нещата стават все по-трагични.

По ирония на съдбата, Княгиня Калина се подложи на ринопластиката малко преди сватбата си с Китин Муньос. В последствие отново легна под ножа, за да поправи грешката и да върне предишния облик на носа си, но положението стана още по-трагично. Неслучайно днес води класациите за най-злополучни пластични операции, а испанските медии я сравняват с мумия.

С татко Симеон през 1976 г.

За първи път Калина се появи с опериран нос на сватбата си с мореплавателя Антонио Муньос Валкарсел, по-известен като Китин, през 2002 г. в резиденция „Царска Бистрица”. Издокарана в българска национална носия, царската щерка за първи път озадачи с несполучливата си ринопластика.

Заради многобройните слухове за пластичните операции, на които Калина се е подлагала, нейният съпруг Китин реши да наруши дългогодишното мълчание и да сложи край на зловредните коментари. Мъжът на българската принцеса има своя версия за случилото се с носа й. 

С мама Маргарита година преди сватбата с Китин

„Касае се за медицински проблем. Когато е била в колежа на 8 години, тя си е счупила два зъба. През 1999 г., докато изучава изкуство в Лондон, Калина отишла при зъболекар, който да облече проблемните резци. За лош късмет обаче зъболекарят е пробил твърде много основата на челюстната кост и я е увредил необратимо”, разказва Муньос.

Лекарската грешка причинила сериозни проблеми, остро възпаление и вирусна инфекция, което довело до нова интервенция. През 2000 година, по време на експедиция на пътешественика, на която Калина го придружавала, инфекцията се възобновила. "Трябваше бързо да се върнем на сушата и ние го направихме. По спешност тя бе оперирана, като приоритет бе премахването на инфекцията, което причини увреждания от естетичен характер, които в този момент нямаха никакво значение. Най-важното нещо бе да се спасят окото и носа й. Това е истината за проблема и състоянието на носа на княгиня Калина", разкри пътешественикът.

Има и още една версия за случващото се с принцесата - разпадане на носната преграда заради злоупотреба с кокаин, но ние няма да й обръщаме внимание, тъй като вярваме, че Калина не употребява друго, освен някоя чаша бяло вино. За сметка на това ще си припомним как изглеждаше щерката на Симеон Втори, преди да започне с операциите.

Като студентка принцесата хваща окото