Заточиха плеймейтката Жанета в кухнята на „Фермата“

Нещо за четене
12:15 - 15 Септември 2020
2094
Заточиха плеймейтката Жанета в кухнята на „Фермата“

Само за една нощ Мис Плеймейт Жанета Осипова се превърна от принцеса в Пепеляшка. Сексбомбата беше заточена в кухнята на риалитито „Фермата“, за да приготвя закуска, обяд и вечеря за участниците в шоуто, видя Lupa.bg. Платиненорусата красавица ще реже зарзават под критичния поглед на главния готвач на седмицата - Илиян Кустев, който извън стопанството е приготвял сложни рецепти за Брад Пит, Маргарет Тачър и Роман Абрамович.

Перспективата да прекарва времето си пред печката ужаси Жанета. „Не смятам, че мястото ми е в кухнята. Мога да готвя и ми е приятно да го правя, но не всеки ден и не по три пъти на ден, защото става малко натоварващо“, оплака се тя.

В ролята на готвачка я вкара не някой мъж, а амбициозната адвокатка Милена. В началото на седмицата тя застана начело на стопанството с обещанието, че ще разпределя работата справедливо. Юристката хипнотизира участниците с убедителна реч и така отвя другия претендент на длъжността „Фермер на седмицата“ - победителя в първия дуел Митко Шестака.