Затвор за родители

На пострадалите от "мамини синчета" се полага реванш от живота, а на другите - адвокат за боклуци

Топ
14:03 - 14 Юли 2022
7070
Затвор за родители

Затворете очи. Само за миг си представете най-големия кошмар за един родител! Досетихте ли се? А животът след това... живот ли е?!

Разбиват се семейства, почернят се, хората се разделят, самообвиняват се, самоубиват се... За да живеят такива, които е по-добре да са убивани още при раждането им!

Знам, че звучи грубо, но такива са реалностите, въпреки че някои биха контрирали с Господ и евентуалната му намеса. По дяволите, кой вярва в Господ при такива обстоятелства и при такава съдебна система?!

И нещата трябва да се наричат с истинските им имена. А истинското на убиеца е Георги Семерджиев - най-новото, най-актуалното. Актуални са и безумните му бръщолевения, зад които стоят екип от клакьори и режисьори - най-общо казано - хора без съвест и морал, хора, за които е важен шумът на парите и дали дума, подобно на лекарите с Хипократовата клетва, че ще защитават правото.

Че на кой му се е приискало да отвлича непотребна отрепка? И за какво? Ако е бил отвлечен, неговите родители и приятели да са вдигнали България на "ура"! Както и цялата система, с чиято протекция се ползва убиецът толкова много години.

Иначе им увеличават на едни други заплатите, когато се вдигнат на бунт. Ползват се с привилегии, след това N на брой заплатки при пенсиониране... Почти никъде не плащат по време на службицата, всичко им е на аванта... Цял живот!

А тези измекяри са не по-малко виновни, затова съд и за тях! Военен, като едно време!

А за родителите - затвор за родители. За да излежават присъдите си, след като отмъстят за чедото си!

Когато няма съд, има друго. Лошото е, че онези плазмодии ги пазят, те са винаги с чадър и протекция.

За жалост.