Затвор заплашва актьора Езра Милър

Зевзекът бе арестуван на Хаваите два пъти в рамките на един месец

Новини
23:00 - 18 Октомври 2022
4210
Затвор заплашва актьора Езра Милър

Проблемното поведение на Езра Милър не е отскоро и създава немалко проблеми. Заради тях филмът „Светкавицата” с негово участие имаше много забавяния, но в крайна сметка се очаква да излезе през юни 2023 г.

Новините за актьора обаче далеч не са толкова добри. С необяснимо странното си и дори опасно поведение той продължава да си навлича неприятности.

Езра Милър беше арестуван на Хаваите два пъти в рамките на един месец. Първо за непристойно поведение и тормоз, а след това, по-малко от четири седмици по-късно, за нападение от втора степен. По-късно обаче обвинението за тормоз беше отхвърлено.

Към актьора са отправяни и още две други обвинения. Едното от тях е за душене на жена в исландски бар, а другото - за тормоз на друга жена в дома ѝ в Берлин.

През август Езра Милър се извини за поведението си и започна лечение, касаещо психичното му здраве. Тогата той увери, че ще направи всичко, за да се върне към здравословен, безопасен и продуктивен начин на живот.

Това обещание явно на актьора му е трудно да спази, защото наскоро отново се е забъркал в проблеми. Самият той обаче не ги приема като такива, тъй като пред съда се признава за невинен.

Последните обвинения към Езра Милър са за кражба с взлом на частен дом, както и за дребна кражба. Ако бъде признат за виновен и по двете обвинения, актьора го грозят до 26 години затвор.