Завръща ли се в ефир Ани Цолова?

Общество
07:56 - 22 Януари 2020
10819
Завръща ли се в ефир Ани Цолова?

От началото на годината в медийните среди упорито се носи новината, че Ани Цолова ще се върне обратно на екрана. Водещата провокира вчера последователите си в инстаграм със серия актуални снимки в работна обстановка, които накараха феновете ѝ да си задават въпроса "Да я очакваме ли скоро отново в ефир?".

Журналистката не се е появявала на телевизионен екран вече повече от две години, след като през 2017 г. изведнъж изчезна от сутрешния блок на Нова ТВ "Здравей, България", където си партнираше с Виктор Николаев. Причините за свалянето на водещата от ефир останаха неизяснени. Първоначално бе съобщено, че тя подготвя свое предаване в същата телевизия, но такова така и не стартира. Оттогава почитателите на водещата се питат дали и кога ще я видят отново на екран.

Няколкото актуални снимки на трудещата се над някакъв проект Ани Цолова, бяха публикувани от самата нея в социалната мрежа с посланието: "Поговорихме си с cultinterview.radostinakoleva. За "утре" и разни други работи". Става въпрос за интервю, което Цолова дава за журналистката и композиторка Радостина Колева, в което загатва, че е много заета, но не разкрива с какво точно. В коментарите под поста феновете на Цолова многократно я питат дали да я очакват отново в ефир, но тя не е дала еднозначен отговор на този въпрос засега.