Земята си отмъщава с ковид-19

Индийски тинейджър-астролог предупреждава, че 20.12.2020 ще е фатален

Мистика
11:36 - 10 Ноември 2020
7498
Земята си отмъщава с ковид-19

Индийският астролог тийнейджър Абигия Ананд, който предупреждава за настъпваща пандемия през 2019 г., отново прави прогнози. Според него Земята ще продължава да отмъщава на човечеството, защото ковид-19 не е нищо друго освен мъст за цялото сторено зло от човечеството на планетата. Освен това Ананд предупреждава, че 20 декември 2020 г. ще бъде фатален за Земята.

„Земята отмъщава на неразумни същества, които си представят, че са господари на целия живот на планетата“, казва 14-годишният пророк. Тийнейджърът вярва, че пандемията ще се ускори през зимата и още до началото на новата година планетата ще се сблъска с наводнения, други разрушителни катаклизми и глад. Ананд твърди, че имунитетът на жителите на повечето страни ще намалее и най-трудно ще е отново за жителите на бедни държави.

Младият астролог смята, че отшумяването на пандемията ще започне през април 2021 г., като тогава човечеството ще започне успешно да се справя и с други глобални проблеми. Според него световната икономика ще се върне към възходящо развитие от средата на другата година.

Ананд става известен благодарение на прогноза, направена през 2019 година. В своите видео прогнози младият индийски астролог заявява, че светът ще се изправи пред „сериозна опасност“ между ноември 2019 г. и април 2020 г.