Зетят на Цветанов яхна мерцедес за 200 бона

Личности
12:48 - 25 Септември 2020
4593
Зетят на Цветанов яхна мерцедес за 200 бона

Мерцедес за близо 200 хиляди лева яхна бъдещият зетя на Цветан Цветанов. Ростислав, гаджето на средната щерка на лидера на „Републиканци за България” - Василена, се похвали със снимка зад волана на бляскавия „мечок”, издържан в цвят бял металик.

Връзката между Василена и Ростислав е вече с двегодишна давност. Кандидат-зетят на Цветанов бил добре приет от семейството на политика и дори майката на Василена - Десислава, го харесвала.

Гаджето на Василена е сред малцината, имали възможността да видят на живо лукса в прословутия апартамент на Цветанов с частен асансьор в скандалната сграда на „Артекс“ в столичния кв. „Изток“. Ростислав често е засичан да влиза и излиза от богаташката кооперация, а понякога дори е придружаван и от родителите на Василена, с които често ходели на следобедни разходки заедно, тръби „Ретро”.

Василена и избраникът ѝ учели в едно и също училище, но той е по-голям от нея. Именно по коридорите на школото пламналите искрите помежду им. Цветанов и жена му Десислава имали пълно доверие на Ростислав и разрешавали на щерка им да посещава елитните нощни столични заведения единствено ако е в неговата компания. Профилите на младежите в социалните мрежи пък изобилстват от кадри, на които двамата се прегръщат и целуват.

Нищо чудно средната щерка на отлъчения от ГЕРБ Цветанов да мине първа под венчилото и да изпревари по-голямата си сестра Гергана. До този момент кака ѝ не се е показвала публично с мъж до себе си, а по всичко личи, че е наследила амбицията на баща си и е увлечена единствено от кариерата си на анализатор в Световната банка в Ню Йорк, където вече смени два поста на апетитни заплати. Тя завърши университета „Бат“ в Англия, където беше състудентка с наследници на световния политически елит. Най-малката дъщеря на Цветанов пък е ученичка в трети клас и се вълнува само от уроци и игри с приятели.

Щерките на Цветанов мечтаели за големи семейства като тяхното и вземали пример от любовната история на майка си и баща си, които на 24 април тази година отпразнуваха 27-ата годишнина от сключването на брака си. Цецо и Десислава се залюбили като младежи, а той я чакал да завърши училище няколко години, за да могат тъстът и тъщата да му дадат ръката ѝ официално.